Modul kandallóinkat azok figyelmébe ajánljuk, akik, kandalló kályháink között nem találtak nekik tetsző megoldást és nem szeretnének az egyedi kandalló megtervezésével fáradni. Az összeállított modulkandallóink rengeteg variációban elérhetőek így mindenki megtalálja a neki tetsző és az otthonába illő kandallót.

Modul kandallóink nagy számú forma és stílus választéka között megtalálhatók a modern letisztult, elegáns kandallók, de nagy hangsúlyt fektettünk a hagyományos népies vagy country stílusú kandalló kedvelők igényei kielégítésére is.

A formavilágok változatossága mellett törekedtünk arra is, hogy a kandallóban lévő technológia és fűtési módok a legkülönbözőbb igényeket is kielégítsék. Így a teljesen automatizált, hőtárolós, minimalista kőburkolattal ellátott letisztult formájú kandallóktól, a kézi működtetésű csempével vagy vakolattal burkolt hagyományos légfűtéses kandallókig mindent megtalál. Ezeken kívül látvány kandallókat is megtalál kínálatunkban ilyenek például az elektromos és bioetanolos kandallók melyek elhozzák otthonába a kandalló hangulatát, de csak kiegészítő fűtésre alkalmasak.

Nagy előnye a modulkandallóknak, hogy meg vannak tervezve ki vannak próbálva így már csak választania kell, és a látványterv alapján könnyen el tudja dönteni melyik az Ön házába illő.

Modul kandalló terveink segítségével könnyedén, egyszerűen valósulhat meg álmai kandallója. A célunk, hogy leegyszerűsítsük és ezáltal felgyorsítsuk a kandalló tervezéssel és építéssel járó előkészületeket. Válassza ki az Önnek tetsző formát látványterveink közül. A lakása színvilágához illő burkolatot illesszen hozzá a lehetséges opciók közül. Egyes modul kandalló típusok különféle tűztérrel is rendelhetők – válassza ki az Önnek legoptimálisabb teljesítményt, tüzelési módot vagy hőhasznosítást – amiket a kínálatban megjelöltünk.  Már készen is van, elküldheti részünkre a modul kandalló rendelését! A szállítási határidő az alkatrészek gyártási idejétől függ, ezt visszaigazoljuk Önnek. A kandalló felépítése a helyszínen történik 1-2 nap alatt.

SERENITY CUBE

A kör alakú Serenity kandalló testvére szögletes külsőben. Az elegáns négyzet alakú forma nem csupán esztétikus, hanem praktikus is, ideális választás bármilyen belső térbe. A letisztult vonalvezetés és a minőségi anyagokból készült kivitelezés együttesen a modern dizájn szerelmeseinek szólnak. A kandalló rendkívül hatékony fűtőteljesítménnyel rendelkezik, így garantáltan kellemes meleget teremt otthonában.

Variációk

Serenity Cube modul kandalló

Légfűtéses

Serenity Cube modul kandalló

Hőtárolós

SERENITY

Ez a köralakú kandalló a minimalista dizájn és a funkcionalitás tökéletes példája. Elegáns csempével burkolt felülete modern és tiszta megjelenést kölcsönöz a térnek. A kandalló központi szerepet játszik a szobában, és a szögletes tűznyílás kontrasztot teremt a kör alakú burkolattal. Az egyszerűség és a letisztultság kombinációja miatt ez a kandalló a modern otthonok stílusos központi eleme. A tűz melege és a csempék eleganciája a helyiséget meleg és meghitt hellyé varázsolja.

Variációk

Modul kandalló, hoxter kandalló betét, kandalló csempe

Légfűtéses

Modul kandalló, hoxter kandalló betét, kandalló csempe

Hőtárolós

Modul kandalló, hoxter kandalló betét, kandalló csempe

Hődobos

BLOX 50

A HOXTER cég által előre összeállított kandalló. 50 x 50 cm-es letisztult külsője könnyedén beilleszkedik a térbe. Belsejében egy hoxter kandallóbetét és hőtárolós gyűrűk együttes működése miatt lesz kiváló modul kandalló.

BLOX R55

A HOXTER cég által előre összeállított kandalló. 55 cm-es átmérővel, letisztult külsője könnyedén beilleszkedik a térbe. Belsejében egy hoxter kandallóbetét és hőtárolós gyűrűk együttes működése miatt lesz kiváló modul kandalló.

További modul kandallók hamarosan

Amennyiben a kész tervek között nem talál olyat, amilyet igazán szeretne, kérjen egyedi látványtervet