ROMOTOP TALA N kandallókályha

A ROMOTOP kandallókályhái közül a TALA termékcsaládot az elegancia, letisztult és modern vonalvezetés jellemzi, minimál stílusban.

332.800 Ft

Kerámia szín

Leírás

ROMOTOP TALA N

Elegáns modern letisztult vonalvezetéssel rendelkező kályhakandalló, melyet az új jól hőszigetelt modern alapanyagokból épült házakba terveztek. Teljesítménye igazodik a legmodernebb épületek hőigényéhez és emellett elegáns külsőt kölcsönöz a helyiségnek az ívelt és sík nagyméretű üvegajtaja  révén.  Valamint kis mennyiségű fa tárolására alkalmas nyitott tárolórekesz lett kialakítva a tűztér alatt, így a következő begyújtáshoz szükséges fát előre bekészítheti.

A ROMOTOP odafigyelt hogy kandallókályháit a lehető legkiválóbb alapanyagokból készítse el így a masszív acél vázszerkezetet magas minőségű samott idomokkal bélelték és odafigyelve a látványra is feketére festett modern acél borítást kapott.

Összeszerelésük és beüzemelésük nagyon egyszerű. A kandallókat csupán a helyükre kell rakni ezután már csak csatlakoztatni kell a külső légbevezetést valamint a kéményt és már élvezhetjük a is a tűztérben lobogó lángok látványát. Így a kémény és a külső légbevezetés kialakításán kívül nem kell egyéb építő munkálatokkal számolnunk.

Odafigyelve a könnyűn kezelhetőségre a gyártó egy elegáns kis karral szerelte fel a kandallókályhát mellyel szabályozni tudjuk a légáramlást, így a lobogó tűz intenzitását is. Az elsődleges levegő segíti a fa meggyulladását, míg a másodlagos levegő tökéletesen tisztán tartja az üveget. A primer és a szekunder levegő ellátása egyetlen karral vezérelhető. Mindent az Ön maximális kényelmére terveztek.

A kandallókályhákhoz rengeteg kiegészítő rendelhető melyek megkönnyítik a készülék kezelését valamint karban és tisztán tartását.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Üvegtípus

Sík, Hajlított

Technikai paraméterek

Terméktípus Légfűtéses kandallókályha
Magasság 1064 mm
Szélesség 500 mm (01) | 480 mm (02)
Mélység 390 mm (01) | 433 mm (02)
Súly 113 kg
Szabályozható fűtőteljesítmény 3,0-7,7 kW
Füstcső csatlakozás 150 mm
Füstcső átmérő 150 mm
Külső levegő csatlakozás 125 mm
A hátsó füstcső csatlakozó magassága 960 mm
Huzatszükséglet 12 Pa
Hatásfok 78,00%
Átlagos fafogyasztás 1,8 kg/h
Energiaosztály A
Névleges teljesítmény 5,9 kW