ROMOTOP SIENA N kandallókályha

A ROMOTOP kandallókályhái közül a SIENA termékcsaládot a klasszikus elegáns belsőterekbe készítették.

600.700 Ft

Kerámia szín

Leírás

ROMOTOP SIENA

Klasszikus vonalvezetéssel rendelkező kályhakandalló, melyet az új jól hőszigetelt modern alapanyagokból épült házakba terveztek. Teljesítménye igazodik a legmodernebb épületek hőigényéhez és emellett elegáns külsőt kölcsönöz a helyiségnek a lekerekített formák.

A SIENA N02 es sorozatnál kis mennyiségű fa tárolására alkalmas nyitott tárolórekesz lett kialakítva a tűztér alatt, így a következő begyújtáshoz szükséges fát előre bekészítheti.

A ROMOTOP odafigyelt hogy kandallókályháit a lehető legkiválóbb alapanyagokból készítse el így a masszív acél vázszerkezetet magas minőségű samott idomokkal bélelték és odafigyelve a látványra is választhatunk a széles színskálájú csempeborítások közül.

Összeszerelésük és beüzemelésük nagyon egyszerű. A kandallókat csupán a helyükre kell rakni ezután már csak csatlakoztatni kell a külső légbevezetést valamint a kéményt és már élvezhetjük a is a tűztérben lobogó lángok látványát. Így a kémény és a külső légbevezetés kialakításán kívül nem kell egyéb építő munkálatokkal számolnunk.

Odafigyelve a könnyűn kezelhetőségre a gyártó egy elegáns kis karral szerelte fel a kandallókályhát mellyel szabályozni tudjuk a légáramlást, így a lobogó tűz intenzitását is. Az elsődleges levegő segíti a fa meggyulladását, míg a másodlagos levegő tökéletesen tisztán tartja az üveget. A primer és a szekunder levegő ellátása egyetlen karral vezérelhető. Mindent az Ön maximális kényelmére terveztek.

A kandallókályhákhoz rengeteg kiegészítő rendelhető melyek megkönnyítik a készülék kezelését valamint karban és tisztán tartását.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Típus

SIENA N 01, SIENA N 02

Szín

Bordó (77900), Barna (67300), Zöld (19301)

Technikai paraméterek

Terméktípus Légfűtéses kandallókályha
Magasság 848 mm (N 01) | 977 mm (N 02)
Szélesség 696 mm (N 01) | 652 mm (N 02)
Mélység 425 mm (N 01) | 403 mm (N 02)
Súly 134 kg (N 01) | 149 kg (N 02)
Szabályozható fűtőteljesítmény 2,9-7,5 kW
Füstcső csatlakozás 150 mm
Füstcső átmérő 150 mm
Külső levegő csatlakozás 125 mm
A hátsó füstcső csatlakozó magassága 707 mm
Huzatszükséglet 12 Pa
Hatásfok 80,60%
Átlagos fafogyasztás 1,6 kg/h
Energiaosztály A
Névleges teljesítmény 5,8 kW

Elérhető kerámia színek