ROMOTOP LUANCO kandallókályha

A ROMOTOP kandallókályhái közül a LUANCO termékcsaládot az elegancia, letisztult és modern vonalvezetés jellemzi, karcsú formája minden belső teret tökéletesen kiegészít.

750.100 Ft

Kerámia szín

Leírás

ROMOTOP LUANCO

Elegáns modern letisztult vonalvezetéssel rendelkező kályhakandalló, karcsú formája minden belső teret tökéletesen kiegészít, melyet az új jól hőszigetelt modern alapanyagokból épült házakba terveztek. Teljesítménye igazodik a legmodernebb épületek hőigényéhez és emellett elegáns külsőt kölcsönöz a helyiségnek az ívelt üvegajtaja és polírozott fogantyúja révén. Valamint kis mennyiségű fa tárolására alkalmas zárható tárolórekesz lett kialakítva a tűztér alatt, így a következő begyújtáshoz szükséges fát előre bekészítheti.

A ROMOTOP odafigyelt hogy kandallókályháit a lehető legkiválóbb alapanyagokból készítse el így a masszív acél vázszerkezetet magas minőségű samott idomokkal bélelték és odafigyelve a látványra is választhatunk a széles színskálájú csempeborítások, a különböző díszkövek és a feketére festett modern acél borítások közül.

Összeszerelésük és beüzemelésük nagyon egyszerű. A kandallókat csupán a helyükre kell rakni ezután már csak csatlakoztatni kell a külső légbevezetést valamint a kéményt és már élvezhetjük a is a tűztérben lobogó lángok látványát. Így a kémény és a külső légbevezetés kialakításán kívül nem kell egyéb építő munkálatokkal számolnunk.

Odafigyelve a könnyűn kezelhetőségre a gyártó egy elegáns kis karral szerelte fel a kandallókályhát mellyel szabályozni tudjuk a légáramlást, így a lobogó tűz intenzitását is. Az elsődleges levegő segíti a fa meggyulladását, míg a másodlagos levegő tökéletesen tisztán tartja az üveget. A primer és a szekunder levegő ellátása egyetlen karral vezérelhető. Mindent az Ön maximális kényelmére terveztek.

A kandallókályhákhoz rengeteg kiegészítő rendelhető melyek megkönnyítik a készülék kezelését valamint karban és tisztán tartását.

További információk

Tömeg 150 kg
Méretek N/A
Burkolat

, , ,

Technikai paraméterek

Terméktípus Légfűtéses kandallókályha
Magasság 1224 mm | 1202 mm (03)
Szélesség 550 mm
Mélység 438 mm
Súly 151 kg (01) | 185 kg (02) | 138 kg (03) | 177 kg (04)
Szabályozható fűtőteljesítmény 3,0-7,8 kW
Füstcső csatlakozás 150 mm
Füstcső átmérő 150 mm
Külső levegő csatlakozás 125 mm
A hátsó füstcső csatlakozó magassága 922 mm
Huzatszükséglet 12 Pa
Hatásfok 81,90%
Átlagos fafogyasztás 1,7 kg/h
Energiaosztály A+
Névleges teljesítmény 6 kW

Elérhető kerámia színek