ROMOTOP FANTASY kandallókályha

A ROMOTOP kandallókályhái közül a FANTASY termékcsaládot a letisztult, modern dizájn jellemzi.

1.223.500 Ft

Kerámia szín

Leírás

ROMOTOP FANTASY

Elegáns modern letisztult vonalvezetéssel rendelkező kályhakandalló, melyet az új jól hőszigetelt modern alapanyagokból épült házakba terveztek. Teljesítménye igazodik a legmodernebb épületek hőigényéhez és emellett elegáns külsőt kölcsönöz a helyiségnek a desing nyomatos üvegajtaja és polírozott fogantyúja révén.Azoknak akik hosszabb ideig szeretnék élvezni a ropogó tűz melegét extra hőtároló akkumulációs szett fogadására alkalmas tároló egység került kialakításra a tűztér felett. Valamint kis mennyiségű fa tárolására alkalmas zárható tárolórekesz lett kialakítva a tűztér alatt, így a következő begyújtáshoz szükséges fát előre bekészítheti.

A ROMOTOP odafigyelt hogy kandallókályháit a lehető legkiválóbb alapanyagokból készítse el így a masszív acél vázszerkezetet magas minőségű samott idomokkal bélelték és odafigyelve a látványra is választhatunk a széles színskálájú csempeborítások, a különböző díszkövek és a feketére festett modern acél borítások közül.

Összeszerelésük és beüzemelésük nagyon egyszerű. A kandallókat csupán a helyükre kell rakni ezután már csak csatlakoztatni kell a külső légbevezetést valamint a kéményt és már élvezhetjük a is a tűztérben lobogó lángok látványát. Így a kémény és a külső légbevezetés kialakításán kívül nem kell egyéb építő munkálatokkal számolnunk.

Odafigyelve a könnyűn kezelhetőségre a gyártó egy elegáns kis karral szerelte fel a kandallókályhát mellyel szabályozni tudjuk a légáramlást, így a lobogó tűz intenzitását is. Az elsődleges levegő segíti a fa meggyulladását, míg a másodlagos levegő tökéletesen tisztán tartja az üveget. A primer és a szekunder levegő ellátása egyetlen karral vezérelhető. Mindent az Ön maximális kényelmére terveztek.

A kandallókályhákhoz rengeteg kiegészítő rendelhető melyek megkönnyítik a készülék kezelését valamint karban és tisztán tartását.

További információk

Tömeg 197 kg
Méretek N/A
Kivitel

,

Technikai paraméterek

Terméktípus Légfűtéses kandallókályha
Magasság 1598 mm (Fantasy 1) | 1455 mm (Fantasy 2)
Szélesség 548 mm (Fantasy 1) | 557 mm (Fantasy 2)
Mélység 392 mm (Fantasy 1) | 402 mm (Fantasy 2)
Súly 197 kg (Fantasy 1) | 193 kg (Fantasy 2)
Szabályozható fűtőteljesítmény 2,9-7,5 kW
Füstcső csatlakozás 150 mm
Füstcső átmérő 150 mm
Külső levegő csatlakozás 125 mm
A hátsó füstcső csatlakozó magassága 1276/1414 mm
Huzatszükséglet 12 Pa
Hatásfok 80,60%
Átlagos fafogyasztás 1,6 kg/h
Energiaosztály A
Névleges teljesítmény 4 kW