ROMOTOP ESQUINA 3G kandallókályha

A ROMOTOP kandallókályhái közül az ESQUINA 3G termékcsalád kompakt, négyzet alakú modellje magas saroküveggel felhívja magára a figyelmet azzal, hogy egyedülálló kilátást nyújt a tűzre a szoba minden pontjáról.

1.125.500 Ft

Kerámia szín

Leírás

ROMOTOP ESQUINA 3G 

Elegáns modern letisztult vonalvezetéssel rendelkező kályhakandalló, melyet az új jól hőszigetelt modern alapanyagokból épült házakba terveztek. Teljesítménye igazodik a legmodernebb épületek hőigényéhez és emellett elegáns külsőt kölcsönöz a helyiségnek az sarok üvegajtaja és polírozott fogantyúja révén. Valamint kis mennyiségű fa tárolására alkalmas zárható tárolórekesz lett kialakítva a tűztér alatt, így a következő begyújtáshoz szükséges fát előre bekészítheti.

A ROMOTOP odafigyelt hogy kandallókályháit a lehető legkiválóbb alapanyagokból készítse el így a masszív acél vázszerkezetet magas minőségű samott idomokkal bélelték és odafigyelve a látványra is választhatunk a széles színskálájú csempeborítások, a különböző díszkövek és a feketére festett modern acél borítások közül.

Összeszerelésük és beüzemelésük nagyon egyszerű. A kandallókat csupán a helyükre kell rakni ezután már csak csatlakoztatni kell a külső légbevezetést valamint a kéményt és már élvezhetjük a is a tűztérben lobogó lángok látványát. Így a kémény és a külső légbevezetés kialakításán kívül nem kell egyéb építő munkálatokkal számolnunk.

Odafigyelve a könnyűn kezelhetőségre a gyártó egy elegáns kis karral szerelte fel a kandallókályhát mellyel szabályozni tudjuk a légáramlást, így a lobogó tűz intenzitását is. Az elsődleges levegő segíti a fa meggyulladását, míg a másodlagos levegő tökéletesen tisztán tartja az üveget. A primer és a szekunder levegő ellátása egyetlen karral vezérelhető. Mindent az Ön maximális kényelmére terveztek.

A kandallókályhákhoz rengeteg kiegészítő rendelhető melyek megkönnyítik a készülék kezelését valamint karban és tisztán tartását.

További információk

Tömeg 170 kg
Méretek 40,3 × 40,3 × 150,6 cm

Technikai paraméterek

Terméktípus Légfűtéses kandallókályha
Magasság 1506 mm
Szélesség 403 mm
Mélység 403 mm
Súly 170 kg
Szabályozható fűtőteljesítmény 3,0-7,7 kW
Füstcső csatlakozás 150 mm
Füstcső átmérő 150 mm
Külső levegő csatlakozás 125 mm
A hátsó füstcső csatlakozó magassága 863/1383 mm
Huzatszükséglet 12 Pa
Hatásfok 81,40%
Átlagos fafogyasztás 1,7 kg/h
Energiaosztály A+
Névleges teljesítmény 5,9 kW

Elérhető kerámia színek