ROMOTOP ESPERA kandallókályha

A ROMOTOP kandallókályhái közül a ESPERA termékcsaládot az elegancia, letisztult és modern vonalvezetés jellemzi. Az ESPERA sorozat melegvíz-cserélő rendszerrel rendelkeznek, így ráköthető a fűtésrendszerre.

860.900 Ft

Kerámia szín

Leírás

ROMOTOP ESPERA

Elegáns, modern, letisztult vonalvezetéssel rendelkező kályhakandalló, melyet az új, jól hőszigetelt modern alapanyagokból épült házakba terveztek. Teljesítménye igazodik a legmodernebb épületek hőigényéhez és emellett elegáns külsőt kölcsönöz a helyiségnek a sík üvegajtaja és rozsdamentes polírozott fogantyúja révén. Az ESPERA DOUBLE SPIN rendszerének köszönhetően a forró füstgáz több időt tölt el a melegvízes tartályban így maximalizálja a víznek és a légtérnek átadott hő mennyiségét. A hőcserélőnek köszönhetően ráköthető a fűtésrendszerre így puffertartájra, padlófűtésre és radiátor rendszerre is ráköthető. Egy hatékony, 28 l térfogatú vizes hőcserélő az energia 70%-át a víznek, 30%-át a levegőnek tudja átadni. Valamint kis mennyiségű fa tárolására alkalmas zárható tárolórekesz lett kialakítva a tűztér alatt, így a következő begyújtáshoz szükséges fát előre bekészítheti.

A ROMOTOP odafigyelt hogy kandallókályháit a lehető legkiválóbb alapanyagokból készítse el így a masszív acél vázszerkezetet magas minőségű samott idomokkal bélelték és odafigyelve a látványra is választhatunk a széles színskálájú csempeborítások, a különböző díszkövek és a feketére festett modern acél borítások közül.

Összeszerelésük és beüzemelésük nagyon egyszerű. A kandallókat csupán a helyükre kell rakni, majd csatlakoztatni kell a külső légbevezetést valamint a kéményt és már élvezhetjük is a tűztérben lobogó lángok látványát. Így a kémény és a külső légbevezetés kialakításán kívül nem kell egyéb építő munkálatokkal számolnunk.

Odafigyelve a könnyű kezelhetőségre a gyártó egy elegáns kis karral szerelte fel a kandallókályhát mellyel szabályozni tudjuk a légáramlást, így a lobogó tűz intenzitását is. Az elsődleges levegő segíti a fa meggyulladását, míg a másodlagos levegő tökéletesen tisztán tartja az üveget. A primer és a szekunder levegő ellátása egyetlen karral vezérelhető. Mindent az Ön maximális kényelmére terveztek.

A kandallókályhákhoz rengeteg kiegészítő rendelhető, melyek megkönnyítik a készülék kezelését valamint karban és tisztán tartását.

További információk

Tömeg 220 kg
Méretek 51,8 × 54 × 105,6 cm
Burkolat

, ,

Technikai paraméterek

Terméktípus Légfűtéses kandallókályha
Magasság 1080 mm (ESPERA 03 – 1056 mm)
Szélesség 540 mm
Mélység 518 mm
Súly 218 kg (01) | 254 kg (02) | 212 kg (03)
Szabályozható fűtőteljesítmény 5,0-13,0 kW
Szabályozható fűtőteljesítmény 3,5-9,1 kW
Füstcső csatlakozás 150 mm
Füstcső átmérő 150 mm
Külső levegő csatlakozás 125 mm
Huzatszükséglet 12 Pa
Hatásfok 80,10%
Átlagos fafogyasztás 2,9 kg/h
Energiaosztály A
Névleges teljesítmény 3 kW

Elérhető kerámia színek