ROMOTOP ALEDO kandallókályha

A ROMOTOP kandallókályhái közül a ALEDO termékcsaládot az elegancia, letisztult és modern vonalvezetés jellemzi.

616.400 Ft

Kerámia szín

Leírás

ROMOTOP ALEDO

Elegáns modern letisztult vonalvezetéssel rendelkező kályhakandalló, melyet az új jól hőszigetelt modern alapanyagokból épült házakba terveztek. Teljesítménye igazodik a legmodernebb épületek hőigényéhez és emellett elegáns külsőt kölcsönöz a helyiségnek az sík desing nyomatos üvegajtaja és rozsdamentes polírozott fogantyúja révén. Valamint kis mennyiségű fa tárolására alkalmas nyitott tárolórekesz lett kialakítva a tűztér alatt, így a következő begyújtáshoz szükséges fát előre bekészítheti.

A ROMOTOP odafigyelt hogy kandallókályháit a lehető legkiválóbb alapanyagokból készítse el így a masszív acél vázszerkezetet magas minőségű samott idomokkal bélelték és odafigyelve a látványra is választhatunk a széles színskálájú csempeborítások, a különböző díszkövek és a feketére festett modern acél borítások közül.

Összeszerelésük és beüzemelésük nagyon egyszerű. A kandallókat csupán a helyükre kell rakni ezután már csak csatlakoztatni kell a külső légbevezetést valamint a kéményt és már élvezhetjük a is a tűztérben lobogó lángok látványát. Így a kémény és a külső légbevezetés kialakításán kívül nem kell egyéb építő munkálatokkal számolnunk.

Odafigyelve a könnyű kezelhetőségre a gyártó egy elegáns kis karral szerelte fel a kandallókályhát mellyel szabályozni tudjuk a légáramlást, így a lobogó tűz intenzitását is. Az elsődleges levegő segíti a fa meggyulladását, míg a másodlagos levegő tökéletesen tisztán tartja az üveget. A primer és a szekunder levegő ellátása egyetlen karral vezérelhető. Mindent az Ön maximális kényelmére terveztek.

A kandallókályhákhoz rengeteg kiegészítő rendelhető melyek megkönnyítik a készülék kezelését valamint karban és tisztán tartását.

További információk

Tömeg 150 kg
Méretek 32,1 × 74 × 86,2 cm
Burkolat

, ,

Technikai paraméterek

Terméktípus Légfűtéses kandallókályha
Magasság 862 mm (ALEDO 03 – 840 mm)
Szélesség 740 mm (ALEDO 03 – 696 mm)
Mélység 322 mm
Súly 151 kg (01) | 177 kg (02) | 164 kg (03)
Szabályozható fűtőteljesítmény 3,0-7,8 kW
Füstcső csatlakozás 150 mm
Füstcső átmérő 150 mm
Külső levegő csatlakozás 125 mm
A hátsó füstcső csatlakozó magassága 863/729 mm
Huzatszükséglet 11 Pa
Hatásfok 83,50%
Átlagos fafogyasztás 1,6 kg/h
Energiaosztály A
Névleges teljesítmény 4 kW

Elérhető kerámia színek