ROMOTOP TILU kandallókályha

A ROMOTOP kandallókályhái közül a TILU termékcsaládot az elegancia, letisztult és modern vonalvezetés jellemzi.

529.000 Ft

Kerámia szín

Leírás

ROMOTOP TILU

Elegáns modern letisztult vonalvezetéssel rendelkező kályhakandalló, melyet az új jól hőszigetelt modern alapanyagokból épült házakba terveztek. Teljesítménye igazodik a legmodernebb épületek hőigényéhez és emellett elegáns külsőt kölcsönöz a helyiségnek.

A ROMOTOP odafigyelt hogy kandallókályháit a lehető legkiválóbb alapanyagokból készítse el így a masszív acél vázszerkezetet magas minőségű samott idomokkal bélelték és odafigyelve a látványra is feketére festett modern acél borítás és sarkos formák, valamint nagy üvegajtó került beépítésre.

Összeszerelésük és beüzemelésük nagyon egyszerű. A kandallókat csupán a helyükre kell rakni ezután már csak csatlakoztatni kell a külső légbevezetést valamint a kéményt és már élvezhetjük a is a tűztérben lobogó lángok látványát. Így a kémény és a külső légbevezetés kialakításán kívül nem kell egyéb építő munkálatokkal számolnunk.

Odafigyelve a könnyűn kezelhetőségre a gyártó egy elegáns kis karral szerelte fel a kandallókályhát mellyel szabályozni tudjuk a légáramlást, így a lobogó tűz intenzitását is. Az elsődleges levegő segíti a fa meggyulladását, míg a másodlagos levegő tökéletesen tisztán tartja az üveget. A primer és a szekunder levegő ellátása egyetlen karral vezérelhető. Mindent az Ön maximális kényelmére terveztek.

A kandallókályhákhoz rengeteg kiegészítő rendelhető melyek megkönnyítik a készülék kezelését valamint karban és tisztán tartását.

További információk

Tömeg 132 kg
Méretek 38 × 50 × 105,6 cm

Technikai paraméterek

Terméktípus Légfűtéses kandallókályha
Magasság 1056 mm
Szélesség 500 mm
Mélység 380 mm
Súly 132 kg
Szabályozható fűtőteljesítmény 2,9-7,5 kW
Füstcső csatlakozás 150 mm
Füstcső átmérő 150 mm
Külső levegő csatlakozás 125 mm
A hátsó füstcső csatlakozó magassága 945 mm
Huzatszükséglet 12 Pa
Hatásfok 80,60%
Átlagos fafogyasztás 1,6 kg/h
Energiaosztály A
Névleges teljesítmény 5,8 kW

Elérhető kerámia színek