ROMOTOP LUGO N BF kandallókályha

A ROMOTOP kandallókályhái közül a LUGO N BF termékcsaládot az elegancia, letisztult és modern vonalvezetés jellemzi. A kandalló melegének és a nagyszerű ételek tökéletes kombinációjának nehéz ellenállni. Akkor miért nem kényeztetheti magát a sütővel felszerelt LUGO N BF kandallóval?

1.037.700 Ft

Kerámia szín

Leírás

ROMOTOP LUGO N BF

A kandalló melegének és a nagyszerű ételek tökéletes kombinációjának nehéz ellenállni. Akkor miért nem kényeztetheti magát a sütővel felszerelt LUGO N BF kandallóval? Elegáns modern letisztult vonalvezetéssel rendelkező kályhakandalló, melyet az új jól hőszigetelt modern alapanyagokból épült házakba terveztek. Teljesítménye igazodik a legmodernebb épületek hőigényéhez és emellett elegáns külsőt kölcsönöz a helyiségnek az ívelt desing nyomatos üvegajtaja és  polírozott fogantyúja révén. Valamint kis mennyiségű fa tárolására alkalmas zárható tárolórekesz lett kialakítva a tűztér alatt, így a következő begyújtáshoz szükséges fát előre bekészítheti.

A ROMOTOP odafigyelt hogy kandallókályháit a lehető legkiválóbb alapanyagokból készítse el így a masszív acél vázszerkezetet magas minőségű samott idomokkal bélelték és odafigyelve a látványra is választhatunk a széles színskálájú csempeborítások, a különböző díszkövek és a feketére festett modern acél borítások közül.

Összeszerelésük és beüzemelésük nagyon egyszerű. A kandallókat csupán a helyükre kell rakni ezután már csak csatlakoztatni kell a külső légbevezetést valamint a kéményt és már élvezhetjük a is a tűztérben lobogó lángok látványát. Így a kémény és a külső légbevezetés kialakításán kívül nem kell egyéb építő munkálatokkal számolnunk.

Odafigyelve a könnyűn kezelhetőségre a gyártó egy elegáns kis karral szerelte fel a kandallókályhát mellyel szabályozni tudjuk a légáramlást, így a lobogó tűz intenzitását is. Az elsődleges levegő segíti a fa meggyulladását, míg a másodlagos levegő tökéletesen tisztán tartja az üveget. A primer és a szekunder levegő ellátása egyetlen karral vezérelhető. Mindent az Ön maximális kényelmére terveztek.

A kandallókályhákhoz rengeteg kiegészítő rendelhető melyek megkönnyítik a készülék kezelését valamint karban és tisztán tartását.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Burkolat

, ,

Technikai paraméterek

Terméktípus Légfűtéses kandallókályha
Magasság 1552 mm | 1530 mm (03)
Szélesség 550 mm
Mélység 456 mm
Súly 202 kg (01) | 241 kg (02) | 187 kg (03)
Szabályozható fűtőteljesítmény 3,0-7,8 kW
Füstcső csatlakozás 150 mm
Füstcső átmérő 150 mm
Külső levegő csatlakozás 125 mm
A hátsó füstcső csatlakozó magassága 1369 mm
Huzatszükséglet 12 Pa
Hatásfok 81,90%
Átlagos fafogyasztás 1,7 kg/h
Energiaosztály A+
Névleges teljesítmény 6 kW

Elérhető kerámia színek